Vi planerar, diskuterar och digitaliserar din organisation.
Tillsammans med dig.

Ny inloggning Fortnox Bokföring

19.10.2015 kl. 14:20
Senaste version av Fortnox Bokföring frågar efter nya uppgifter när du loggar in. Läs mera.

Tillägg 16.11 Obs. en del konton får fortsättningsvis upp en ruta som ber om organisationsnummer. Fyll i så fall i det fiktiva organisationsnumret 121212-1212 för att komma vidare.

Efter den senaste uppdateringen av Fortnox Bokföring ber programmet dig kontrollerar dina företagsuppgifter. Observera att systemet inte godkänner finska FO-nummer just nu. Imorgon 20.10.2015 görs en tillfällig ändring så att FO-kontrollen inte utförs och i slutet av nästa vecka går det att mata in finska FO-nummer (organisationsnummer).

Nedan följer meddelandet om ändringen från Fortnox:

FORTNOX MEDDELANDE:
Kontrollera företagsuppgifter och godkänn nya användaravtal
Nu uppdaterar vi Fortnox program. När du får den nya versionen och loggar in i programmet så kommer du högst troligt att få en förfrågan från oss om att i en guide kontrollera dina företagsuppgifter och godkänna användaravtalen.

Vi vill gärna att du kontrollerar dina företagsuppgifter så att de är uppdaterade och korrekta, detta underlättar vårt ständiga arbete med att hjälpa dig som kund på bästa möjliga sätt.
Ett önskemål från många kunder har varit att kunna ange en specifik fakturaadress som skiljer sig från företagsadressen, och detta är nu möjligt att göra i guiden.
Du kan också välja om du vill ha fakturan från oss via e-post i fortsättningen.

För att du ska kunna fortsätta att använda programmen måste du godkänna de nya användaravtalen, som bland annat är uppdaterade med förtydligande kring skillnaden mellan plustjänster och licenser. Inga förändringar har skett i prisbilden över våra produkter.

Har du inte tid att göra dessa steg just nu, så finns möjligheten att klicka bort guiden upp till tre gånger.
Andra nyheter i nya versionen
Nya Autogiro
Fortnox autogiro har bland annat uppdaterats med:
- Nytt utseende för att likna övriga program
- Bättre loggning av vem som gjort vad, och när.
- Möjlighet att ha mer än ett medgivande mot samma person-/organisationsnummer.

Fler mobilfunktioner
Genom att öppna upp din webbläsare och logga in i Fortnox som vanligt på din mobiltelefon kommer du nu att kunna hantera fler funktioner än tidigare, t.ex:
-Lägga till och hantera konteringsrader på en leverantörsfaktutra
- Attestera verifikationer
- Registrera dagskassa